Această proprietate este la 6 minute pe jos față de plajă. Situat la doar 300 de metri de plaja Paphos, Kissos Hotel are piscine in aer liber cu șezlonguri, precum și un teren de tenis in mijlocul unei grădini bine intreținute. Oaspeții au la dispoziție 2 restaurante si 2 baruri. Proprietatea are și o piscină interioară.

Avand deschidere spre un balcon cu vedere la piscină sau la uscat, toate camerele de la Kissos sunt dotate cu aer condiționat. Fiecare oferă TV cu canale prin satelit și un uscător de păr. Unele camere sunt construite de-a lungul piscinei in formă de lagună.

Micul dejun și cina tip bufet sunt servite la restaurantul Semeli. In timpul pranzului, oaspeții pot degusta mancăruri grecești și cipriote la restaurantul in aer liber. Nopți de grătar sunt organizate 1 dată pe săptămană, in timp ce cocktailuri exotice și gustări sunt pregătite la barul de la piscină.

Facilitățile sportive și de agrement includ centru de fitness, teren de mini golf și teren de șah gigantic. Vizitatorii mai tineri pot beneficia de loc de joacă pentru copii și o sală de jocuri.

Kissos Hotel se află la 2 minute de mers pe jos de situl arheologic Mormantul Regilor. La o scurtă plimbare se pot găsi restaurante, baruri si supermarketuri. Un centru comercial este disponibil la o plimbare de 10 minute.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Chisinau catre Kissos Hotel, Larnaca, Cipru

Verifica tarife si disponibilitate